Bruidsfotograaf_Roel_Simons_pimnathalie_15

P+N | bruiloft rond TIlburg

P+N trouwden in het najaar op de zolder van Boerderij Denissen te Berkel-Enschot. Op een prachtige nazomerdag werden de voorbereidingen getroffen in het huis van het bruidspaar te Goirle. De bruidegom kleedde zichzelf en hun zoontjes om in de woonkamer, terwijl de bruid boven op de slaapkamer druk in de voorbereiding zat. Rond het middaguur kwam de first-look toen de bruid de trap afkwam. Een mooi moment dat direct opgevolgd werd met champagne in de zon.

Vervolgens zijn we samen naar de spoorzone in Tilburg gereden voor de fotoshoot van het bruidspaar met hun zoontjes. Na de fotoshoot was het richting boederij Denissen, waar alle gasten stonden te wachten. En toen was het tijd voor het officiële trouwceremonie op de rustieke zolder van de boerderij. Na het officiële ja-woord was het tijd voor feest. Het begon met een toast in de zon om vervolgens naar binnen te gaan en de avond af te trappen met een bitterballen trouwtaart!

Zie onderstaand een kleine selectie van de foto’s gemaakt op deze mooie dag.