Bruidsfotograaf_Roel_Simons_simonlian_14

S+L | trouwen in Waalre

In oktober heb ik weer een spetterende bruiloft mogen fotograferen. De dag begon met de serene schoonheid van de voorbereiding en de aankleding van de bruid en bruidegom. In ere met de traditie zijn er foto’s gemaakt bij de boom in de tuin in Heeze waar de familie al generaties hun trouwfoto’s maakt. Terug in Waalre startte de lunch met familie, waarna de gasten vol met emotie het bruidspaar opwachtten bij het gemeentehuis. Samen kwamen ze aanrijden in een rode Tesla en de ceremonie kon beginnen!

Na de ceremonie werd er getoast en taart gegeten bij de mooie locatie van het Ketelhuis te Eindhoven. Met een select groepje daggasten werd gegeten waarna vervolgens de avondgasten kwamen voor het feest.

Een gebeurtenis als deze kan natuurlijk uitgebreid gevierd worden met vrienden en familie en dat begon op z’n Brabants. In het Ketelhuis werd de sfeer meteen gezet met de polonaise op de muziek van Guus, gevolgd door de live band en zelfs de zus van de bruidegom heeft haar stem laten bijdragen aan het feestplezier door een paar mooie nummers te zingen. Kortom een geweldige dag!

Hieronder is een kleine selectie te zien van de foto’s die gemaakt zijn.