Bruidsfotograaf_Roel_Simons_RM_15

R + M trouwen in kasteelhoeve Geldrop

Eind april gaven R+M elkaar het ja-woord op de mooie locatie van kasteelhoeve Geldrop. Na de voorbereidingen zijn de bruid en bruidegom los van elkaar naar de locatie afgereisd voor de first-look. De bruidegom stond omgedraaid te wachten terwijl de bruid langzaam kwam aanlopen. De zon was ondertussen doorgebroken wat voor een geweldige first-look zorgde.

Vervolgens zijn we rond om het kasteel gaan wandelen voor een mooie fotoreportage. De kleuren van de natuur pasten perfect bij hun outfit en het was een heerlijk ontspannen en mooi moment.

R + M waren al eerder voor de wet getrouwd en trouwden deze dag alleen voor de kerk, wat het voor hen persoonlijk maakte. Na de zegening van het huwelijk werd er een heerlijk diner geserveerd waarna langzaam de avondgasten kwamen binnendruppelen. Daar stond voor iedereen een heerlijke bruidstaart te wachten om vervolgens het feest in stijl te starten met een openingsdans.

Onderstaand een kleine impressie van deze mooie lentedag!