Bruidsfotograaf_Henkenshage_FL_15

F+L | trouwen in kasteel Henkenshage

In mei 2019 was het prachtig weer en tijd voor de grote dag van F+L. Startend in Weert was er ruimte om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom vast te leggen. Dit zorgt altijd voor mooie foto’s die het verhaal van de bruiloft helemaal vertellen.

Na een mooi ontmoetingsmoment zijn we naar de CHV Noordkade in Veghel gereden voor de fotoshoot. Het bruidspaar houdt van architectonische ruwere foto’s en deze locatie is daar uitermate geschikt voor. Een geweldige plek om te fotograferen.

De rest van de dag vond plaats op de mooie locatie van kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. De zon zorgde ervoor dat er buiten getrouwd kon worden met opvolgend een borrel met vrienden en familie. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner gevolgd door een geweldig feest.

Benieuwd naar de sfeer van deze bruiloft? Hieronder is een kleine selectie te zien van de foto’s die gemaakt zijn.