BruiloftKasteelGeldrop_GL_14

G+L Trouwen buiten bij kasteel Geldrop

Het was een prachtige nazomerdag op de bruiloft van G+L. Beginnend in Mierlo met een opkomend zonnetje zat de sfeer zowel bij de bruid als de bruidegom er al helemaal in. Na een mooi ontmoetingsmoment bij de voordeur gingen we via de molen van Mierlo naar Geldrop. Onderweg stopten we nog in het bos voor de fotoshoot.

Het mooie van het kasteel Geldrop is dat er buiten getrouwd kan worden tussen 2 oude grote bomen. Een geweldig plaatje wat perfect past bij een mooie bruiloft. Door het goede weer werd na de ceremonie van het zonnetje genoten met een stuk bruidstaart erbij. De borrel liep vlekkeloos over in een sharing dinner aan een lange tafel, waar werd getoast op het nieuwe bruidspaar.

Tot slot ging de zon langzaam onder en kwamen de avondgasten binnen. Het feest werd afgetrapt met een openingsdans, waarna vervolgens iedereen de dansvloer op kwam voor een geweldige afsluiter van deze mooie dag.