BruiloftHuizeBergenVught_08

M+E | Bruiloft in Huize Bergen Vught

In het najaar begon de bruiloft van M+E bij hun woning in Eindhoven. De familie van zowel de bruid als de bruidegom waren aanwezig toen de bruid de trap afkwam en ze elkaar voor het eerst zagen op hun grote dag. Een mooi moment dat meteen beleefd kon worden met de dierbaren om hen heen.

Na de first-look zijn wij naar Strijp-S gereden voor de fotoshoot en omdat er veel regen voorspeld was, heeft het bruidspaar op voorhand een binnenlocatie geregeld. Namelijk het mooie industriële Radio Royaal. Toen we aankwamen hadden we geluk, want de zon brak nog even door en zo konden we toch nog buiten een paar foto’s maken voordat de regen begon en we de warmte van de binnenlocatie hebben opgezocht.

Vervolgens trok het bruidspaar naar Huize Bergen in Vught, waar alle gasten op hen stonden te wachten en toen kon het officiële moment beginnen. Na een mooie ceremonie werd er met taart en borrel de felicitaties in ontvangst genomen en ontsond er een lekkere ongedwongen sfeer die overliep in een uitgebreid diner.

Hierna gingen alle gasten naar de koetshuys voor het feest dat binnenkort zou gaan losbarsten. Deze werd volgens traditie geopend met een (niet zo traditionele) openingsdans, waarna er gelijk gedanst werd en hun geweldige dag op een grootse manier werd afgesloten.