BruiloftGenneperPaviljoen_SK_26

S+K | Trouwen in het Genneper Paviljoen in Eindhoven

De bruiloft van S+K werd een geweldige dag in het Genneper Paviljoen te Eindhoven. Samen met mijn collega Erik Wardekker (debruiloftfotograaf.info) zijn we gestart bij de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Erik ging naar de bruidegom en ik naar de bruid.

Het bruidspaar had ervoor gekozen om elkaar voor het eerst gezien bij de ceremonie. Met gezonde spanning stond de bruidegom te wachten hoe zijn bruid door haar broer werd weggegeven. Na een mooie first-look kon het dan echt beginnen, hun speciale moment! Het werd een emotionele ceremonie met een hoop gelach, maar ook een traan. Stilstaan bij de liefde van dit bruidspaar werd op geheel eigen wijze ingevuld.

Na de ceremonie werd er volop getoast door het internationaal gezelschap. Een aantal speeches volgden en voor het eten begon zijn we met het bruidspaar een kleine wandeling gaan maken voor de bijzondere foto’s van de fotoshoot. Ook deze was ongedwongen en vol humor, wat geweldige foto’s opleverden die helemaal pasten bij het bruidspaar.

In de avond trad de bruidegom in zijn eigen band op en zorgen gastoptredens van dierbaren voor een spetterend feest. Zo werd deze speciale dag knallend afgesloten en tot in de late uurtjes gedanst en gezongen.

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van hun geweldige bruiloft.