Bruidsfotograaf_Roel_Simons_paullindsay_02

P+L | Buiten trouwen in het zonnige Eersel

Het bruidspaar besloot om hun bruiloft intiem te houden. Met een select gezelschap vertrokken ze naar Restaurant NU in Eersel, wat het mooie decor vormde van hun huwelijk. In de diepe achtertuin was een tent opgezet waarin de ceremonie werd gehouden. Hierdoor ontstond er een intieme sfeer en kon iedereen uit de volle zon zitten en alles meemaken. Het was een prachtige zomerdag, waarbij mooie herinneringen werden opgehaald en lekker gegeten en gedronken. Gezelligheid en een relaxte dag stond voorop en dat is zeker gelukt! In de avond kwamen meer vrienden en familie om hun bruiloft op een spetterende manier af te sluiten. Onderstaand een kleine selectie van de bruidsreportage die de sfeer van de dag goed weergeeft. Veel kijkplezier!