Echte ervaringen

Reviews van bruidsparen

Het is altijd geweldig om van bruidsparen terug te horen hoe ze hun dag beleefd hebben en wat ze van mij als bruidsfotograaf vinden. Enkele referenties die ik ontvang na de bruiloften heb ik hier verzameld. Mocht je meer reviews willen lezen, neem dan ook een kijkje op mijn profiel bij theperfectwedding!

Simon & Katya

We hadden absoluut geen betere keuze kunnen maken dan Roel Simons vragen om bruiloft in foto vast te leggen! Op organisatorisch vlak is Roel heel fijn om mee samen te werken: hij is persoonlijk, goed en snel in communicatie, transparant en meedenkend, en weet zich goed in te leven. Maar natuurlijk nog belangrijker: zijn fotografische kwaliteiten zijn fantastisch!

Wij hadden hem gevraagd om vooral te focussen op het vastleggen van menselijke emoties, en hij heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Dankzij zijn fantastisch mooie foto's (en die van zijn compagnon, die hij had meegenomen), kunnen wij deze geweldig op ieder gewenst moment herbeleven! Wij willen Roel graag aan iedereen aanraden, hij krijgt van absoluut een dikke 10!

Gijs & Lianne

Wauw, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Al bij ons eerste kennismakingsgesprek waren wij onder de indruk van Roel. Hij kwam erg professioneel, gezellig en vertrouwd over. Dat, in combinatie met het feit dat hij open staat voor diverse soorten stijlen en foto's en zich precies aanpast aan jouw wensen, zorgden ervoor dat wij hem geboekt hebben. Op de dag zelf is Roel onzichtbaar op de momenten dat het nodig is, maar mengt zich ook op een erg prettige manier tussen onze gasten. Vanuit onze gasten hebben wij ook erg veel complimenten over hem ontvangen. Tijdens de photoshoot stelt hij ons erg op ons gemak, en door de dingen die hij zegt en doet worden het hele oprechte en spontane foto's. En niet geheel onbelangrijk: de foto's zijn echt nog 1000x mooier geworden dan we ons ooit voor hadden kunnen stellen. Het is heel bijzonder hoe hij alle emoties en momenten vast weet te leggen. Niets dan lof voor Roel!

Guido & Miepke

Roel was onze perfecte fotograaf. Samen een keer onze wensen doorspreken, samen de trouwlocatie verkennen en op de dag zelf kwam hij bij ons thuis, in het hotel en op de trouwlocaties. Hij heeft een hele toegankelijke en open houding waardoor niemand zich ongemakkelijk voelt om op de foto te gaan. Door zijn ervaring en kijk op het vak heeft hij alle foto's op de juiste momenten gemaakt. Hij heeft de dag zo mooi vast weten te leggen. Binnen een aantal dagen konden we al een preview zien van een deel van de foto's. Niet veel later waren alle foto's beschikbaar die wij zelf kunnen uitzoeken voor ons trouwalbum. Super!

Juri & Karin

Niets anders dan een grote positieve ervaring! Roel nam de tijd om uitgebreid kennis te maken in een eerste gesprek. Omdat het contact zo prettig verliep en we vertrouwen hadden in Roel als fotograaf, is de keuze op hem gevallen na een aantal kennismakingsgesprekken met fotografen. In de periode in aanloop naar de bruiloft heeft Roel onze voorkeuren en wensen in kaart gebracht en op de bruiloft zelf is hij op de achtergrond aanwezig geweest (wat knap, want het is geen kleine jongen) en heeft hij de bruiloft echt fantastisch vastgelegd. Het zijn erg mooie foto's geworden, waarbij we echt het gevoel hebben dat Roel rekening heeft gehouden met de sfeer van de bruiloft. Roel is snel in zijn communicatie, hij heeft de foto's snel opgeleverd en was bereid zich aan te passen (Wieringerwerf ligt bijvoorbeeld niet bepaald om de hoek bij Eindhoven). Enthousiaste, eerlijke, vriendelijke vent. Wij zouden Roel zeker aanraden, mocht je op zoek zijn naar een bruiloft fotograaf.

Laurens & Josta

We zijn heel erg tevreden met Roel als onze trouwfotograaf. Roel is heel erg prettig in de omgang en wij voelde ons helemaal op ons gemak bij hem. Hoewel alle belangrijke momenten er perfect op staan, was hij niet prominent aanwezig tijdens de dag. Tijdens het uitgebreide voorbereidingsgesprek op onze trouwlocatie nam hij volop de tijd om het draaiboek en onze wensen door te spreken. De fotografiestijl die wij als voorkeur hadden aangegeven heeft hij goed doorgevoerd in onze foto's. Het eindresultaat is fantastisch: mooie, scherpe foto's van alle belangrijke momenten en veel creatieve, originele foto's van onze fotoshoot. Ook onze gasten waren zeer te spreken over Roel. Absoluut een aanrader!

Simon & Kim

Roel was echt een fantastische fotograaf op onze bruiloft. Wij zelf hebben geen ervaring met fotoshoots, wat we van tevoren hebben aangegeven aan Roel. Hierop gaf hij tijdens de shoot duidelijke instructies, maar op een losse en casual manier, waardoor wij ook een fijn gevoel kregen. De foto's zijn uiteindelijk ook prachtig geworden, ook met onze hond erbij! Verder was Roel de gehele dag bij ons aanwezig, zonder op de voorgrond te staan. Al met al een hele prettige fotograaf, wie wij aan iedereen zouden aanraden!

Bart & Denise

Roel is een ontzettend fijne en vriendelijke fotograaf. Communicatie niets op aan te merken. Hij is onopvallend aanwezig, maar mist geen enkel moment. Op de momenten dat het moet, laat hij zich horen en zorgt hij dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Foto's zijn ontzettend mooi geworden en helemaal naar wens. Roel bereidt zich goed voor op de dag, weet wat te verwachten, waardoor aan al je verwachting voldaan wordt. De service achteraf (preview, ontvangst foto's, foto-album) is gewoon goed en persoonlijk.

Corneel & Bianca

Ik kan er niks anders van maken dan een verdiende 10! We hebben Roel leren kennen via een ander stelletje dat door hem op de foto is gezet tijdens hun dag. Roel is een vriendelijke man, die openstaat voor de wensen en input van zijn klanten. Op de dag zelf was Roel overal aanwezig maar op zo'n manier dat je het niet door hebt. Roel is betrouwbaar, komt zijn afspraken na en legt deze bijzondere dag op een hele mooie manier vast. Ik zou Roel zo weer boeken.

Maikel & Carola

Roel is een super fijne fotograaf. Kwam thuis langs voor een introductie gesprek, waar hij duidelijk aangaf wat we konden verwachten (incl het fotoalbum voor na de grote dag!). Hij denkt mee over fotolocaties en op de dag zelf komt hij ook met leuke suggesties. De foto's en het album zijn erg mooi geworden. Op de dag zelf mengt hij zich ongedwongen in het gezelschap zonder op te vallen. Toen we vervolgens de foto's terugkeken bleek hij alle details te hebben 'gevangen'. Precies wat je in een bruidsfotograaf hoopt te vinden dus!

Paul & Lindsay

Roel Simons heeft van onze bruiloft prachtige foto's gemaakt, maar nog belangrijker: hij is enorm prettig in de omgang en communiceert duidelijk en direct. Bovendien dacht hij veel mee over onze wensen en zijn input was erg waardevol. Echt top! We kunnen hem van harte aanbevelen.

Ger & Carola

Roel is een echte professional. Hij buigt zich naar jouw wensen, waardoor je de foto’s echt krijgt zoals je ze voor ogen had. Hij is ontzettend fanatiek en perfectionistisch. Daarnaast is hij ook goed bereikbaar, vriendelijk en spontaan. Zelfs de gasten op de bruiloft zijn even fan van hem als persoon. Wij kijken met zo veel plezier terug naar de prachtige foto’s, omdat het ons onze trouwdag echt doet herbeleven!!