luxe fine-art albums

Een trouwalbum vol herinneringen

Met de mooiste foto’s in een luxe trouwalbum, beleef je je trouwdag weer helemaal opnieuw. Trouwalbums zijn los te bestellen en bij ieder pakket zit een trouwalbum inbegrepen met een selectie van de mooiste foto’s van jullie bruiloft. Je ontvangt eerst een digitale versie van het album, zodat je makkelijk kunt aangeven of er foto’s vervangen moeten worden. Helemaal tevreden? Dan gaat het album naar de drukker.

Hoogwaardige kwaliteit

Ik werk samen met een leverancier van hoogwaardige trouwalbums. Je kunt rekenen op een mooi album dat ook mooi blijft. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig fine art-papier. Alle albums zijn lay-flat, zodat de bladzijdes mooi platliggen bij het openslaan.

Een trouwalbum naar smaak

Natuurlijk kun je je trouwalbum helemaal aanpassen naar je smaak. Kies uit een leren, kunstleren of linnen kaft, druk foto’s af op de kaft of laat er tekst in graveren. Het album kan geleverd worden in een luxe opbergbox naar keuze. Sommige opties hebben een meerprijs. Je ontvangt bij ons kennismakingsgesprek een overzichtelijke prijslijst met mogelijke upgrades en tarieven. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.