portfolio

Recente bruidsreportages

Hier vind je een overzicht van enkele recente bruidsreportages die door mij zijn gefotografeerd. Zo krijg je een goede indruk van de beelden die ik door een trouwdag heen maak. De pagina wordt regelmatig aangevuld, dus neem vooral af en toe een kijkje om nieuwe reportages te zien. Veel kijkplezier!

S+L | trouwen in Waalre

In oktober heb ik weer een spetterende bruiloft mogen fotograferen. De dag begon met de serene schoonheid van de voorbereiding en de aankleding van de bruid en bruidegom. In

Lees meer »

P+N | bruiloft rond TIlburg

P+N trouwden in het najaar op de zolder van Boerderij Denissen te Berkel-Enschot. Op een prachtige nazomerdag werden de voorbereidingen getroffen in het huis van het bruidspaar te Goirle.

Lees meer »

M+C | trouwen in Heeze

Op de mooie datum 18-08-18 gaven M en C elkaar het ja-woord op het gemeentehuis in Heeze. Deze prachtige zomerdag begon bij het aankleden van de bruid en bruidegom.

Lees meer »

R+E | Trouwen in kasteel Dussen

In de ochtend zijn we vertrokken vanuit het Rotterdamse naar de trouwlocatie bij kasteel Dussen. Trouwen op de binnenplaats, waar in alle rust een prachtige huwelijksceremonie voltrokken werd. Een

Lees meer »