Bruidsfotograaf_Roel_Simons_MH_21

M+H | Avondbruiloft in landgoed Groot Warnsborn

Hartje zomer was het zover voor M+H op het landgoed Groot Warnsborn. Eerst de locatie versieren om vervolgens afzonderlijk van elkaar zich voor te bereiden op hun grote dag. De bruid met moeder en zus en de bruidegom met broer en vrienden.

Na een prachtige first-look in de tuinen van de Orangerie werd de dag energiek afgetrapt met een pote twister. Zon, plezier en liefde spatte de hele dag ervanaf. Voor het eten nog op pad voor een mooie fotoshoot in de omgeving van het landgoed en daarna ging het echt beginnen.

De gasten kwamen binnen en namen plaats bij de langzaam ondergaande zon in de tuin van het landgoed. Een prachtige avondbruiloft in de natuur vol emotionele momenten. Alle avondgasten waren er getuige van en mochten na het ja-woord genieten van een heerlijk stukje bruidstaart. Vervolgens werd de dag knallend afgesloten met een originele openingsdans en groot feest op de discovloer. Kortom een geweldige dag!