BruiloftDenBosch_WE_20

W+E trouwen in binnenstad van Den Bosch

W+E trouwden op een unieke plaats in Den Bosch. Namelijk in het witte kerkje naast het Noord-Brabants Museum. Een modern klein kerkje met een gezellige binnenplaats. Een ideale locatie voor een ongedwongen feestje met alle dierbaren van het bruidspaar.

Na de ceremonie trokken we de binnenstad van Den Bosch in voor een proostmomentje, het bruidspaar was even toe aan een biertje als man en vrouw. Eenmaal weer teruggekomen bij de gasten werden de Bossche bollen traditioneel aangesneden en werd er gezellig geborreld.

Vervolgens trok het hele gezelschap naar het Noord-Brabants museum voor een uitgebreid diner in de tuin dat later op de avond binnen werd voortgezet en vloeiend overliep in een knallend feest. Kortom wederom een geweldige dag!